Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

ניתן להכין כמות כפולה ולהקפיא
מתכון : נמדד בכוס אוניברסלית
200 גר חמאת בוטנים
חצי כוס סוכר
3 כפות מים
1/2 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
150 גרם שוקולד מריר קצוץ או פצפוצי שוקולד
1/3 כוס קמח שקדים
2 כפות קוקוס

אופן ההכנה :
מערבבים עם כף ואז בעזרת ידיים רטובות,
יוצרים עיגולים קטנים.
אופים על 180 מעלות, 15 דקות עד שמזהיב בצדדים.
תהנו מרוש׳קה ❤️

עוגיות חמאת בוטנים עם פצפוצי שוקולד טעימות 🔥🔥🔥🔥_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים