200 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים מידה L
3 כוסות קורנפלור
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
למילוי וציפוי – ריבת חלב וקוקוס
ההכנה- להכניס הכל לקערה
את הקמח בהדרגה.
ללוש הייטב לקבלת בצק אחיד
רך ונעים. ( מעט דביק).
להכניס למקרר לפחות לשעתיים
לקמח מעט את הקערה,
להניח במקרר מכוסה.
כשמוציאים מהמקרר לתת מנוחה
רבע שעה . ואז להתחיל לרדד.
לרדד בין 2 דפי אפיה .
לקמח את הדף .
לקרוץ צורת עיגול . אפשר לב( אפשר עם כוס מקומח).
להכניס לתנור שחומם מראש
180 מעלות טורבו.
כ-8 דקות. הצבע אמור להיות בהיר.
בהצלחה