Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות גדושות שמרים יבשים
כוס סוכר
2 חלמונים
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים (כוס חד פעמי קר)
חצי כוס שמן (כוס חד פעמי קר)
300 גר' חמאה רכה
2 סוכר וניל

מלית
שוקולד נוטלה (אם אוהבים אפשר להוסיף אגוזים קצוצים)

לסירופ
כוס סוכר
כוס מים
להרתיח על אש קטנה

אופן הכנה:
לשים בקערת המערבל את כל החומרים. ללוש היטב שמונה דקות במיקסר, עד שמתקבל בצק גמיש ורך.
להתפיח עד קבלת נפח כפול
לחלק את הבצק ל- 6 חלקים ,ליצור מהם כדורים ולכסות במגבת נקייה,
לקחת כדור אחד של בצק ולרדד אותו למלבן דק.
למרוח שוקולד למריחה, לגלגל לרולדה ולחתוך לשבע חתיכות ולשים בתבנית כמו שושנים, אפשר גם רולדה ולחתוך מהאמצע ולגלגל .
למרוח בחלבון ולפזר מעל מעט סוכר.
לתת התפחה קלה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-190 לאחר האפייה למרוח בסירופ, לצנן מעט, לעטוף עם נייר נצמד ולהקפיא,

הקבוצה שלי:
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי:
https://www.facebook.com/anet.jewellry

עוגות שמרים
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים