Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
כף גדושה שמרים
2 כפות סוכר
1 ביצה
חצי אבקת אפיה
2 כפות שמן
כפית מלח
ללוש במיקסר או ביד
להיעזר 4 כוסות מים חמימים

תפיחה של חצי שעה לחזור שוב ללישה הבצק צריך להיות מעט דליל ונעים להמשיך תפיחה לעוד חצי שעה…

לטגן בשמן עמוק להיעזר בידיים טבולות במים לקחת חתיכת בצק ליצור טבעת עם חור ..

לשים בשמן עד הזהבה ולהפוך ….להוציא לבזוק סוכר או דבש

אלה ספינז' מבורכים היום על ידי הרב קוק לרפואתו

ספינז'
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים