Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מבושל על הגז מעדן לנגב עם ‏החלה ‏כל כך טעים ‏אי אפשר להפסיק לאכול ‏שווה כל ביס

‏קילו וחצי עגבניות
ראש של שום
ארבע פלפל חריף
שתיים גמבה
כפית מלח ‏
כפית סוכר
רבע כוס שמן

‏אופן ההכנה
‏לשטוף את העגבניות ‏לקלף את הקליפה לחתוך לריבועים לשים בצד ‏לחתוך את הגמבה ‏ואת הפלפל החריף ‏לקוביות קטנות ‏לטגן עד הזהבה ‏עם ראש של שום ,
להוסיף את העגבניות
להוסיף
כפית מלח
כפית סוכר
לבשל על אש קטנה ‏לערבב מדי פעם עד שזה הופך לריבה

‏טעים אי אפשר להפסיק לאכול…

סלט מטבוחה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים