Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים
לנתחי חזה העוף
5-6 פרוסות שניצל
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות

לרוטב
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כפית קטשופ
כף סוכר חום / ריבה
כף חומץ
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות רוטב סויה

לפיזור
שומשום
כוסברה טרייה קצוצה

הכנה
את פרוסות חזה העוף נחתוך לרצועות בגדלים שווים כמה שניתן.
נחמם מחבת פסים עם שמן זית, נניח במחבת את נתחי חזה העוף.
נוסיף למחבת שום כתוש, נהפוך את נתחי חזה העוף.
בקערה נפרדת נערבב יחדיו את כל מצרכי הרוטב.
כאשר נתחי חזה העוף צלויים משני הצדדים נשפוך עליהם את הרוטב ונערבב היטב לציפוי הנתחים מכל הצדדים.
נקפיץ עוד מספר דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, נוציא לקערת הגשה, נפזר שומשום וכוסברה ונגיש חם..

נתחי חזה עוף רכים במחבת פסים
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים