Share with:


חלבי

אופן הכנה

אשמח שתעקבו גם באינסטגרם
https://www.instagram.com/tzufit_22/

שבועות מתקרב ואני רוצה לשתף אתכם במתכון שלי לניוקי עננים! כן ! פשוט ככה, אין שם אחר למנה המופלאה הזו. בצק תפו'א רך רך שנמס בפה..
האמת שניוקי זו מנה טריקית להכנה אבל אם מקפידים על כמה טריקים אז זה בהחלט אפשרי…
#המתכון_עליי_הקלוריות_עליכם
אז שנתחיל?
לקחתי כ-7 תפוחי אדמה בינוניים והנחתי בתבנית , פיזרתי מעליהם מלח גס והכנסתי לתנור ל200 מע' עד לריכוך.
טריק מס'1- בצורה הזו למעשה תפוחי האדמה נאפים אבל לא נשארים מימיים ( כמו בשליקה על הגז).
לאחר שתפוחי האדמה מוכנים ( הם נראים כמו תפו'א שנאפו במדורה) מרוקנים מהם את התוכן ומניחים להם להתקרר. טריק מס'2 – תפו'א קרים יספחו פחות קמח.
את תפוחי האדמה הקרים מרסקים / מועכים היטב  ומוסיפים אליהם כוס קמח וביצה אחת. אוספים את כל המרכיבים עד שנהיה לנו בצק.  טריק מס.3- לא לשים יותר מדי כדי לא להפוך את הניוקי לדחוסים.
אחרי שיש לנו בצק מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לכמה חתיכות ויוצרים "נחשים" ארוכים . כל נחש חותכים לחתיכות של סמ וחצי בערך.
מרתיחים במקביל סיר מים וזורקים את הניוקי לסיר ברגע שהמים רותחים. הניוקי מוכנים שהם צפים על פני המים. מעבירה לצלחת ושופכת מעל את הרוטב.
הרוטב שהכנתי מורכב מ50 גר' חמאה ( אפשר בהחלט יותר) , 3 -4 עלי מרווה, שן שום אחת חצי כוס יין לבן, מלח , פלפל שחור גרוס.
למתכונים נוספים מוזמנים לעקוב באינסטגרם

View this post on Instagram

ניוקי עננים! כן ! פשוט ככה, אין שם אחר למנה המופלאה הזו. בצק תפו'א רך רך שנמס בפה.. האמת שניוקי זו מנה טריקית להכנה אבל אם מקפידים על כמה טריקים אז זה בהחלט אפשרי… #המתכון_עליי_הקלוריות_עליכם אז שנתחיל? לקחתי כ-7 תפוחי אדמה בינוניים והנחתי בתבנית , פיזרתי מעליהם מלח גס והכנסתי לתנור ל200 מע' עד לריכוך. טריק מס'1- בצורה הזו למעשה תפוחי האדמה נאפים אבל לא נשארים מימיים ( כמו בשליקה על הגז). לאחר שתפוחי האדמה מוכנים ( הם נראים כמו תפו'א שנאפו במדורה) מרוקנים מהם את התוכן ומניחים להם להתקרר. טריק מס'2 – תפו'א קרים יספחו פחות קמח. את תפוחי האדמה הקרים מרסקים / מועכים היטב ומוסיפים אליהם כוס קמח וביצה אחת. אוספים את כל המרכיבים עד שנהיה לנו בצק. טריק מס.3- לא לשים יותר מדי כדי לא להפוך את הניוקי לדחוסים. אחרי שיש לנו בצק מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לכמה חתיכות ויוצרים "נחשים" ארוכים . כל נחש חותכים לחתיכות של סמ וחצי בערך. מרתיחים במקביל סיר מים וזורקים את הניוקי לסיר ברגע שהמים רותחים. הניוקי מוכנים שהם צפים על פני המים. מעבירה לצלחת ושופכת מעל את הרוטב. הרוטב שהכנתי מורכב מ50 גר' חמאה ( אפשר בהחלט יותר) , 3 -4 עלי מרווה, שן שום אחת חצי כוס יין לבן, מלח , פלפל שחור גרוס. @shufersal @israeliot_flour #foodphotography #foody #italy #italyfoodporn #gnocci #italyfood #foodblogger #vegeterianfood #parmesan #parmegiana #gnocchi #homemadepasta

A post shared by צופית כהן⚘ (@tzufit_22) on May 18, 2020 at 11:51am PDT

@shufersal
@israeliot_flour
#foodphotography #foody #italy #italyfoodporn #gnocci #italyfood #foodblogger #vegeterianfood #parmesan #parmegiana #gnocchi #hom

ניוקי עננים
צופית כהןספר המתכונים של
מתכון של

צופית כהן

13 מתכונים