Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
2 כוסות ח"פ חם קמח מנופה
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כפית א.אפייה
3/4 כפית מלח
2 כפות שמן
2 כפות יוגורט
מים כמה שצריך (משהו כמו 1 1/2 כוסות תלוי בקמח)

לציפוי:
30 גרם חמאה מומסת
3 שיני שום כתוש
צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
1 בקערה רחבה נשים קמח,סודה לשתייה א.אפייה ומלח ונערבב הייטב
2 הוסיפו שמן ויוגורט וערבבו הייטב ולאחר מכן הוסיפו בהדרגה מים עד לקבלת בצק רך וחלק נשמן מעט את הבצק וניתן לו מנוחה של שעתיים
3 נערבב את החמאה השום והכוסברה
4 לאחר שעתיים נלוש את הבצק הייטב ונכין כדורים קטנים ונניח בצד
5 ניקח מחבת (אם יש לכם של פאנקייק זה טוב) ונחמם על אש בינונית
6 נכין קערית עם מים ומברשת
נרדד כל עיגול בצק לאליפסה נימרח מעליה מים ונשים במחבת את הבצק בצד של המים שידבק לאחר כ-2 דקות ניקח מלקחיים ובעזרתו נהפוך את הנאן על אש גלויה נחזיר למחבת ונימרח בתערובת החמאה ונוציא לצלחת
בהצלחה רוחמה כהן…⚘⚘⚘

מתכון כתוב + סרטון להכנת נאן לחם הודי_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים