Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

מצרכים :

1 בצל בינוני
4 שיני שום כתוש
1 כפית ג׳ינג׳ר מגורד
1 בטטה בינונית
1 דלורית בינונית
2 גזרים בינוניים
1 כוס קרם קוקוס
1.5 כוסות מים (או יותר, בהתאם לגודל הירקות)
צרור עלי סלרי
חצי כוס עדשים כתומות שטופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר על אש בינונית יחד עם השום הכתוש והג׳ינג׳ר המגורד.
חותכים את הבטטה, הדלורית והגזר לקוביות קטנות (כמה שיותר קטן, יקח פחות זמן בישול).
מוסיפים לסיר את הבטטה, הדלורית והגזר.
מוסיפים את הסלרי והעדשים, מערבבים היטב.

מוסיפים את קרם הקוקוס והמים (הכל יחד אמור להיות עד לכיסוי הירקות)
מנמיכים את האש ומניחים להתבשל עד שהירקות מתרככים
ברגע שהירקות רכים, מועכים הכל העזרת בלנדר מוט עד למרקם חלק.
*אם אין בלנדר מוט, אפשר להעביר את התערובת לבלנדר רגיל ולהדליק עד לקבלת בלילה חלקה,
מתבלים את המרק במלח ופלפל שחור.

מרק משגע ❤️❤️ מרוש׳קה

מרק כתום משגע 😍😍_מתכון  של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים