Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים:

* 1 בצל גדול קצוץ בינוני.
* 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות.
* 2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות.
* 1 קישוא חתוך לקוביות קטנות.
* 1 כוס גריסי פנינה מושרים במים.
* 1 כוס עדשים כתומות מושרות במים.
* 1 שן שום קצוצה.
* 1 כפית כורכום.
* 1 כפית מלח.
* 1 כף מרק עוף של קנור.
* רבע כפית פלפל שחור.
* רבע כפית כמון.
* רבע צרור פטרוזליה קצוצה דק מאד.
* 1 כפית אבקת מרק בצל.

אופן ההכנה:

* לשׂים בסיר בישול המרק 4
כפות שמן ולטגן הבצל
והשום, לערבב ולהוסיף
הגזר, הקישוא, התפו"א ולערבב.
* להוסיף העדשים וגריסי הפנינה ושוב לערבב.
* להוסיף 6 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
* להנמיך האש ולהשאיר על הכירה לעוד 30 דקות.
* להוסיף התבלינים והפטרוזליה ולערבב.
* לבשל עוד 10 דקות.

בהצלחה,
בתאבון
ולבריאות.

מרק גריסים, עדשים כתומות וירקות
אורי לבספר המתכונים של
מתכון של

אורי לב

4 מתכונים