Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 כוס וחצי אורז בסמטי מבושל
1 בצל קצוץ דק
1 גזר חתוך לרצועות דקות וקטנות
3 ראשי שום טריים קצוצים
1 חבילת ערמונים קצוצים
1 קופסת פטריות קצוצות אחרי סינון
1כוס צימוקים
1 כוס צנוברים
1 חציל חתוך לרצועות דקות לאורך
1 בטטה בינוני
1 תפו"א בינוני
1 כפית תבלין על האש
1 כפית קינמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית רס על חנות

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי ,מכניסים את הגזר, ערמונים פטריות ותבלינים וממשיכים לטגן לעוד 5 דק

2) את כל התערובת מערבבים עם האורז ושמים בצד

3) מטגנים את ה תפו"א ובטטה ומסדרים אותם בעיגול בתחתית הסיר מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות

4) מטגנים את החצילים וגם אותם מסדרים סביב

5) שופכים את התערובת האורז ודואגים שהחצילים לא יפלו

6) שופכים 1 1/2 כוס מים ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ90 דק

מקלובה חגיגית של ז'קלין
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים