Share with:


בשרי

אופן הכנה

3 -4 ביצים קשות
חצי קג"חזה עוף טחון
6- 7 ביצים רגילות

כף גדושה אבקת מרק עוף ,
פלפל לבן טחון,
חצי כוס מיץ לימון,
1אבקת אפיה,

לערבב היטב את כל העיסה, בינתיים לחמם סיר מטפלון עם שמן כוס אחת

לחמם על הגז ולהדליק תנור לחום של 170 מעלות,

כשהשמן חם לשפוך העיסה לסיר ולבשל 5 דקות ולהכניס לתנור בערך ל-45 דקות עד לבישול אחיד וגבוה כמו טורט ומבושל היטב ,

לאחר מכן להפוך על צלחת עם נייר סופג

מעקוד טוניסאי
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים