Share with:


ללא סוכר ללא גלוטן פרווה חלבי

אופן הכנה

יש פה מיני קאפקייקס (כי זה הכי חמוד להכין בקטן) בננה עם מיני שוקולד צ׳יפס
ללא גלוטן
ללא ממתיקים משום סוג (רק הבננה המתוקה)
ממכרים
אנחנו אוכלים אותם פה כמו פיצוחים
קל להכנה בצורה מגוחכת
הן לא מאוד מתוקות, אז יש אפשרות להוספת סוכר במתכון
למתכון?
25 מיני קאפקייקס או 10 קאפקייקס בגודל רגיל
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מסדרים מנג׳טים בתבנית שקעים
בקערה מערבבים:
4 בננות מעוכות טוב טוב- חשוב שהבננות יהיו בשלות מאוד כי הן היחידות שמעניקות מתחרות במתכון
2 כפות פשתן טחון
1/4 כוס חלב סויה/שקדים/כל חלב צמחי אחר
1/4 כוס חמאת קשיו/שקדים/בוטנים
כף שמן קוקוס מומס
כפית תמצית וניל
אם בא לכם יותר מתיקות- מוסיפים 3 כפות סוכר
מוסיפים:
כוס קמח שקדים טחון דק
1/4 כוס קמח קוקוס
כפית סודה לשתיה
2/3 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
צביטה מלח
1/4 כוס שוקולד צ׳יפס (כיף להשתמש במיני)
מערבבים עד שהתערובת אחידה
מסדרים במנג׳טים בצורה אחידה (הכי טוב להשתמש בכף קפיצית לוודא שבכל אחד יש את אותה כמות)
מפזרים עוד קצת שוקולד צ׳יפס מעל כל קאפקייק
מכניסים לאפייה:
12-14 דקות למיני ו- 15-20 לגודל רגיל
הן ישחימו מעט
נותנים להתקרר לחלוטין בתוך תבנית השקעים
הן רכות ומדהימות!
שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר
יותר טעימות ויציבות יום אחרי

מיני קאפקייקס בננה עם מיני שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן וללא סוכר_מתכון של גלי אלון בובר
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים