Share with:


ללא גלוטן

אופן הכנה

המידה בכוס חדפעמי קרה
מערבבים ביחד
12 נקטרינה קלופים וחתוכים+חצי כף קינמון
ומכניסים למקרר
לחצי שעה
מקציפים 2 ביצים
מוסיפים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח (תמי רב תכליתי)
מסדרים סלסלות נייר בתבניות שקעים(24)
שמים כף מהעיסה
בכל תבנית
ומעל כף מהנקטרינה
180 מעלות
כ20/25 דקות
כשמצטננות לבזוק
אבקת סוכר

מאפינס  נקטרינה וקינמון ללא גלוטן_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים