Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים –
בדרך כלל מבשלים על להבה עם הרבה שמן וצריך להפוך על צלחת להחזיר לסיר להמשך בישול ( מי שרוצה חיים קלים וכמעט ללא שמן , אז פשוט לאפות )

4 תפוחי אדמה בגודל בינוני – מקולף
3 ביצים
1 צרור פטרוזיליה – קצוצה
1/2 כפית אבקת מרק עוף טבעי
פלפל שחור גרוס
מלח
שמן

אופן ההכנה –
בסיר עם מים מעט מלח מרתיחים את תפוחי האדמה , מסירים מהאש מסננים מהמים , מועכים בעזרת מועך לפירה חלק מעבירים לסיר מערבבים כמה דקות עד שהנוזלים נעלמים לגמרי .

מוסיפים לפירה את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה , משמנים קלות תבנית אינגליש קייק מעבירים את התערובת לתבנית .

אופים בחום של 180 מעלות עד קבלת צבע זהוב שחום מלמעלה .

מחמאר – פשטידת תפוחי אדמה – בנוסח מרוקאי
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים