Share with:


פרווה

אופן הכנה

כפית אבקת אפיה
חצי כוס מים רותחים
3 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי כפית תמצית וניל
כפית סוכר
ללוש הכל יחד

המילוי
בצלוחית לערבב
כפית שטוחה קינמון
2 כפיות סוכר חום
כפית סילאן
2 כפות שקדים טחונים
2 כפות אגוזי מלך טחונים
2 כפות פקאן טחון
2 כפות אגוזי לוז טחון

לרדד את הבצק ולשים מתערובת הפיצוחים
לגלגל לרולדה ולחרוץ
חריצים ברולדה
לא עד הסוף
אני הכנתי

2 רולדות במילוי פיצוחים
1 רולדה במילוי ממרח שוקלד השחר ומתערובת הפיצוחים
1 רולדה במילוי ממרח קקאו ואגוזי לוז טחונים
180 מעלות
20/30 דקות
לבזוק אבקת סוכר

מגולגלות פיצוחים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים