Share with:


פרווה

אופן הכנה

המלית…
חצי חבילת תמרים בואקום
חצי קופסא ממרח תמרים
קינמון
אגוזי מלך טחונים
××××××
את התמרים בואקום
שמים בקערה עם כף שמן לריכוך
ולמעוך כדי לבדוק שהכל רך
××××××
הבצק
100 גרם נטורינה רכה
רבע כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
פקק תמצית רום
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4 כוסות קמח
××××
ללוש הכל יחד
לבצק אחיד
××××
לרדד בצק
לחתוך בסכין בצדדים כדי לישר
למרוח…
ממרח תמרים או תמרים בואקום
לגלגל לרולדה
לחתוך במירווחים שווים
לשים בתבנית מרופדת
בדף אפיה
××××
180 מעלות
כ20/25 דקות

כשמצטננים
לפזר אבקת סוכר

מגולגלות במילוי ממרח תמרים/תמרים בואקום קינמון ואגוזי מלך _מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים