Share with:


צמחוני

אופן הכנה

כוס בורגול מושרה 10 דק' במים
כוס עדשים ירוקות מושרה 20 דק' במים ומורתחים 15 דק'
בסיר לטגן
2 בצל קצוץ
מלח
פלפל שחור
מעט בהרת עירקי-זה מוסיף
אפשר מעט כורכום ..

לסנן עדשים מורתחים .וגם בורגול לסנן ..
להוסיף לסיר עם הבצל
לערבב בעדינות לא לרסק עדשים
להוסיף בערך 2.כוסות מים רותחים לכסות סיר לבשל כמו אורז
בצל מקורמל
מעט מאד שמן בסיר ..לחמם.. .לפרוס פרוסות בצל חצאי עיגולים .על להבה נמוכה לאט לאט לטגן עד שמשחים ..לפזר מעל המג'דרה בהגשה ..

בהצלחה 💜

מג'דרה בורגול_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים