Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח לחלה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
חצי כוס שמן זית
1 ביצה
בערך 2 כוסות מים

ציפוי
1 ביצה מקושקשת עם קורט מלח וקורט סוכר.

הכנה
לקערת מיקסר לנפות קמח.
להוסיף,סוכר ושמרים ולערבב
להוסיף,שמן,ביצה ולערבב.
להוסיף מלח ומים בהדרגה עד לקבלת בצק נוח(לא יבש ולא רטוב)
להתפיח כשעה,להוציא "אוויר" מהבצק ולהתפיח בשנית כרבע שעה.
ליצור צורות,למרוח בציפוי,ניתן לפזר סומסום,קצח,
להשאיר להתפחה.
לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות,עד להזהבה.
לצנן על רשת ולטרוף….

לחמניות
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים