Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קג קמח שיפון
300 גר קג קמח לבן
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר (לא חייב*)
כף מלח שטוחה
ומים פושרים בהדרגה בערך 2 עד 2.5 כוסות
1/4 כוס שמן זית

לשים בערך 7 דקות לישה במעבד או ביד
מניחים להתפחה עד להכפלת הכמות מורידים בעדינות עם ידיים אויר מהבצק

יוצרים לחם בצורות שונות
עושים חתכים עם סכין מפזרים מעל הלחם קמח

אופים בחום 180 עד טיפה מזהיב..

לחם קמח שיפון
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים