Share with:


פרווה

אופן הכנה

למילוי
1 כוס פקאן גרוס
1/2 כוס חמוציות
חצי מחמאה מומסת

ציפוי
1 ביצה מקושקשת עם קורט מלח וקורט סוכר

לעיטור
סומסום,קצח

לבצק
1 קילו קמח כוסמין מלא
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
חצי כוס שמן זית
1 ביצה
בין 2 ל2.5 כוסות מים.

הכנה
בקערת המיקסר לערבב,קמח,שמרים וסוכר.
להוסיף את שאר המרכיבים פרט למים אותו יש להוסיף בהדרגה עד לאיחוד.
להשאיר להתפחה.
לחלק ל4 חלקים
לרדד כל חלק לעלה,למרוח מחמאה מומסת,מעל לפזר פקאן וחמוציות,
לקפל לרולדה,כך לעשות עם יתר העיגולים.
כל 2 רולדות לאחד לרולדה אחת. להשאיר להתפחה.
למרוח בביצה,לפזר סומסום,קצח.
אפייה ב180 עד להזהבה.
לצנן על רשת…

לחם כוסמין מלא במילוי פקאן וחמוציות
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים