Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

4 ביצים שלמות
120 גרם סוכר
קורט מלח
שקית א. אפיה
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס מיץ תפוזים
120 גרם קמח
כף גרידת תפוז
3 תפוחים מקולפים מגורדים 4 פרוסות אננס חתוך לקוביות – לבשל ביחד עם המיץ אננס עד שהתפוחים מתרככים
רבע כוס שמן

מקציפים 4 ביצים שלמות ללא הפרדה,
מוסיפים סוכר, ווניל, קורט מלח, מקציפים למשך 12 דקות על מהירות גבוהה עד שהקצף יעלה.
מוסיפים את האננס והתפוחים השמן והמיץ
מערבבים.
ואת הקמח והאבקת אפיה בהדרגה מבליעים בצורת מעטפת לאט לאט,
משמנים תבנית גבוהה קוטר 26
אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות 40-35 דק.
מצתינים להתקררות.
בוזקים א.סוכר מלמעלה