Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים לתחתית
280 גרם קמח
200 גרם חמאה רכה
6 כפות אבקת סוכר
4 חלמונים

ההכנה
שמים בקערת המיקסר את כל החומרים הרטובים,ולאחר מכן את הסוכר והקמח באדרגה,מרדדים לעובי בנוני ושמים על מגש כמו שהתמונה,וחותכים בשוליים את הבצק המיותר
שמים נייר אופייה על הבצק ומעל אבנים או שועית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 15 דק

חומרים לגאנש
300 גרם שוקולד מריר
1 1/2 שמנת מתוקה
1/2 צנצנת נוטלה

ההכנה
שמים 1 שמנת על הגז עד סף הרתיחה ומכניסים את השוקולד מריר .מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה,שופכים על הבצק האפוי ומכניסים לקירור לשעה
שמים את 1/2 השמנת על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד נוטלה
ושופכים בעדינות על הטארט ולקירור שוב
ומקשטים

טארט שוקולד נוטלה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים