Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק פריך
300 גרם קמח
30 גרם סוכר
8 גרם מים
150 גרם חמאה
90 גרם ביצה
6 גרם מלח
כ.מ אבקת וניל

מכניסים את כל החומרים יחד לקערה גדולה ומפעילים את מערבל המזון למשך 5 דקות , במהירות איטית, לא להרבות בלישה, לשים לבצק אחיד ומקררים לשעה ,
מרדדים על משטח מקומח הלבשה על רינג , אפייה על 150 מע למשך כ 25-30 דק

קרם לימון
145 גרם סוכר
גרידה מלימון אחד
110 גרם ביצים
100 גרם מיץ לימון
180 גרם חמאה

חלמונים עם סוכר מביאים ל 84 מעלות , מוסיפים את המיץ לימון וזסט הלימונים
מקררים ל 50 מעלות
מעבירים למד ליטר ומוסיפים חמאה בהדרגתיות, באמצעות בלנדר מוט טוחנים את התערובת עד לקבלת תערובת אחידה-קרם חלק
שופכים לתוך הבסיס בצק פריך

קירור לשעתיים לפחות

טארט לימון צרפתי קלאסי - מאסטר מתכונים
טארט לימון צרפתי קלאסי – מאסטר מתכונים

טארט לימון צרפתי קלאסי 
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים