Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 ק״ג קמח
8 כפות סוכר ( כוס)
2 כפות מלח
כוס שמן
7 כוסות מים פושרים
4 כפות שמרים יבשים

אופן ההכנה:
לנפות קמח ולהוסיף את הסוכר ולערבב עם הקמח, להוסיף לקמח את המלח ולערבב ואז את השמרים ולערבב.
מוסיפים את כל המים והשמן בבת אחת.
ללוש כ- 10 דקות

משמנים את הבצק מלמעלה ומתפיחים שעה.
אחרי שעה מוציאים אוויר תוך כדי לישה ומתפיחים לעוד חצי שעה.
לאחר מכן קולעים חלות ומתפיחים שוב כחצי שעה, כשהחלות תפחו, מורחים בביצה ושומשום ואופים באפיה רגילה, אני אופה בחום 210 עד שהחלות מקבלות צבע יפה
(בערך חצי שעה)

חלות רכות ללא ביצים
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים