Share with:


בשרי

אופן הכנה

חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל בינוני פרוס לרצועות
שעועית ירוקה שבושלה במים כמה דקות ומסוננת
חצי פילפל אדום וכתום
פרוס לרצועות
במחבת מחממים שמן זית
שמים את הבצל ומטגנים עד הזהבה
מוסיפים את החזה עוף
ובמשך כ5 דקות מערבבים
ומטגנים את הבצל והחזה עוף יחד
מתבלים בכמון.כורכום ופילפל לבן ומלח
וממשיכים ל 5דקות נוספות
מי שלא רוצה עם ירקות יכול להוציא חלק מהכמות
ואז להמשיך ולהוסיף את הירקות ולערבב ולבשל להוסיף טיפה מהתבלינים ושמן זית
לאחר 10 דקות לכבות את הגז
מתאים לכל תוספת
בתאבון

חזה עוף מוקפץ עם ירקות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים