Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 ק"ג סוכר
2 כוסות מים
חצי לימון סחוט
4 חלבונים
2 גרגירי מסטקה (לא חייב אבל המסטקה מגבשת את המרנג לנוגט ממשי)
מעט אגוזי מלך חצויים לשניים או סוכריות דרג'ה

הכנה :
שמים בסיר את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות עד שהסוכר נמס לגמרי וצבע של הסירום מעט זהוב מוסיפים את המיץ לימון וממשיכים לבשל עוד 5 דקות מכבים את הגז ומצננים בינתיים מקציפים את החלבונים לקצף יציב מוסיפים את הסירופ תוך כדי הקצפה כמובן כשהוא קר וממשיכים להקציף עוד 15 דקות עד לקבלת קצפת דביקה 2 דקות לפני לוקחים את גרגירי המסטקה מרסקים לאבקה עם כוס או פטיש של שניצל ומוסיפים לתערובת וכאן תראו את התוצאות של המסטקה מכבים את המיקסר מעבירים לצלוחית הגשה יפה מעטרים באגוזים או בסוכריות

ג'אבן נוגט
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים