Share with:


צמחוני

אופן הכנה

סוטאז' רחב עדיף נון סטיק
לחמם על להבה גדולה ללא שמן.

לחתוך 2 בצל סגול רצועות להכניס לסיר.
לערבב עם כף עץ עד שמתחיל לקבל צריבה של קירמול להוסיף 2 כפות שמן להמשיך לערבב

כשהבצל הצטמצם ומקורמל לפזר מעל הבצל מעט מלח גס לערבב ולכבות להבה

להניח בהגשה של המג'אדרה

טעים *לאה* 💜בהצלחה💜

בצל מקורמל למג'אדרה_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים