לגאנש:
200 גר שוקולד מריר
.1 שמנת מתוקה
לקישוט:
50 גר שוקולד לבן מומס
לעוגה:
5 ביצים
.1 ורבע כוס סוכר
. 3/4 כוס שמן
.1 קופסא גבינת נפוליאון
.250 גר גבינה לבנה5%
.1 כוס פרג טרי טחון
.1.1/2 כוס קמח
. 1 א. אפייה
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם, תוך כדי הקצפה להוסיף סוכר ושמן עד לקהלת קצף תפוח.להוסיף גבינות ולקפל. בהדרגה להוסיף חומרים יבשים. לערבב קלות לקבלת מסה אחידה. אפייה ה180. בתבנית 24/ 26. עד לקיסם מעט לח. לקרר. להמיס במיקרו את החומרים של הגאנש. ולצפות את העוגה. לקשק עם השוקולד הלבן