Share with:


חלבי

אופן הכנה

לגאנש:
200 גר שוקולד מריר
.1 שמנת מתוקה

לקישוט:
50 גר שוקולד לבן מומס

לעוגה:
5 ביצים
.1 ורבע כוס סוכר
. 3/4 כוס שמן
.1 קופסא גבינת נפוליאון
.250 גר גבינה לבנה5%
.1 כוס פרג טרי טחון
.1.1/2 כוס קמח
. 1 א. אפייה

הכנה:

להקציף ביצים בשלמותם, תוך כדי הקצפה להוסיף סוכר ושמן עד לקהלת קצף תפוח.להוסיף גבינות ולקפל. בהדרגה להוסיף חומרים יבשים. לערבב קלות לקבלת מסה אחידה. אפייה ה180. בתבנית 24/ 26. עד לקיסם מעט לח. לקרר. להמיס במיקרו את החומרים של הגאנש. ולצפות את העוגה. לקשק עם השוקולד הלבן

בחושה, פרג, נפוליאון, ומקופלת בציפוי גאנש שוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים