Share with:


בשרי

אופן הכנה

חבילה בצק עלים
חצי קג בשר בקר טחון
2 בצלים בנוניים קצוצים
כף מרק פטריות
3 שיני שום כתושים
מלח.פלפל שחור גרוס . כורכום. כמון.בהרת.ראס אל חנות פפריקה מתוקה

במחבט עם מעט שמן לטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את הבשר לטגן עד שמשחים.לערבב כל הזמן להוסיף את התבלינים והשום ולהמשיך לטגן מבלי להפסיק לערבב עד שהבשר שחום .
לקרר היטב
לפתוח את הבצק למלא לגלגל לרולדה להניח על ניר אפיה בתבנית.למרוח ביצה טרופה עם מעט מים.
לחמם תנור מראש בטורבו 180 מע .עד שהבצק תופח ואפוי

בורקס עם בשר
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים