Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי קילו קמח מנופה רגיל
כף אחת חומץ
חצי כפית מלח
מים חמימים ,כמה שנכנס לבצק גמיש ונוח לא דביק!
יוצא בערך כוס ורבע תבדקו
במיקסר לשים את הקמח ,החומץ,המלח,ואת המים לשים בהדרגה עד בצק נוח וגמיש לא דביק
בערך כעשר דקות לישה
לחלק למספר כדורים בגודל הרצוי
להכניס למגש עם שמן עד חציו של הבצק
לעטוף בנילון נצמד,להניח לפחות ל6 שעות בשמן או במקרר או בחוץ כשלא חם
לשמן את משטח העבודה היטב בשיש ולפתוח כול כדור בצק עד שקיפות דק דק הכי דק
למלא בגבינות ותרד
או רק בתרד
נתון לבחירתכם,לגלגל לרולדה ,ומיד לשבלול,למרוח חלמון ביצה שומשום
להכניס לתנור שחומם 200 מעלות מראש על טורבו,עד שמשחים למעלה ומלמטה היטב
הגבינות שמילאתי …
בצלחת שמתי גבינה לבנה ,גבינת פטה מפוררת,ביצה 1,עירבבתי היטב ושמתי מעט קמח
אז שפתחתי תבצק שמתי נגיעות יפות של גבינה לכול האורך
ומעל תרד …אוףף כמה שזה טעים
בהצלחה

מתכוןמתכון