Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון
1 קילו קמח וקצת יותר
3 אפיה
3 סוכר וניל
ספל וחצי סוכר
חמש בצים גדולות
ספל גדולה וחצי של שמן
5 כפות מי פריחת הדרים
כוס מיץ תפוזים
2 כפות תבלין שומר
קליפת מגורדת משלוש תפוזים ולימון
2 כוסות שקדים גרוסים
אחד כוס צימוקים .יש ששמים קוביית שוקולד .
ביצה טרופה למריחה
שומשום
שקדים שלמים וצימוקים לקישוט .

להקציף את הביצים עם סוכר להוסיף סוכר שמן מי פריחת הדרים .
לשים בקערה את החומרים היבשים לערבב להוסיף את התערובת לערבב היטב או במקסר או בידים .

לקחת שני ניירות אפיה לרדד לעובי של שני ס"מ לקרוץ מעויינים עם הקורץ של הפריקסה או המכסה של מרק עוף למרוח ביצה לשים שומשום שקד ושני צימוקים
לחכות כעשרים דקות להכניס לתנור 190 עד השחמה בערך עשרים וחמש דקות .
בתיאבון .

בולו … עוגת שקדים עם צימוקים תבלין שומר_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים