Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

לבצק:

4 חלמונים
1 שקית א. אפיה
1 שקית סוכר וניל
2\1 כפית סודה לשתייה
2 כוסות קמח מנופה
2 כוסות קורנפלור
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה

למילוי:

ריבת חלב
(או שוקולד נוטלה)

ההכנה:

ללוש את החמאה סוכר וביצים ולהוסיף את הקמחים והיבשים ללוש לבצק אחיד וחלק לעטוף ולמקרר לחצי שעה.
על משטח מקומח לרדד את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ
לקרוץ עיגולים קטנים שווים בגודלם
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאפות את עיגולי הבצק למשך 8 דקות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות צלזיוס. (לא להשחים את העוגיות)
לקחת עוגייה אחת..בעדינות רבה למרוח ריבת חלב ולהדק עוגיה נוספת כמו סנדויץ
למרוח את שולי העוגייה בריבת חלב ולגלגל בפתיתי קוקוס

כל הזכויות שמורות C