Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית :
3/4 חבילה ביסקויטים טחונים
100 גרם חמאה מומסת
לערבב ולהדק לתחתית התבנית .

להקציף:
4 ביצים שלמות
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
עד לקצף תפוח ואוורירי

להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף :
2 גבינה מסקרפונה
500 גבינה לבנה
1 אינסטנט פודיג וניל
2 כפות קמח.
לשפוך מעל התחתית
לאפות 10 דקות ראשונות על 200
להוריד ל 150 מעלות כשעה וחמישים.
תבנית 24.26

עוגה מאוד מיוחדת בטעמה ❤️❤️❤️

❤️עוגת מסקרפונה מושלמת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1160 מתכונים