Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
לבצק:
בצק עלים גודל 20×20 (או בגודל של תבנית התנור שלכם)
*אני מכינה בייתי, מתכון יעלה לפי ביקוש
50 גר' א. סוכר
3 כפות סוכר חום/טפשר גם לבן

אופן ההכנה:
1. להניח את הבצק ע"ג נייר אפייה, לחורר ולהכניס לתנור 200 מעלות 5 דקות
2. להוציא, לפדר א. סוכר וסוכר באופן שווה להניח מעל תבנית נוספת שתהווה משקולת ולאפות עוד 10 דקות 170 מעלות.
לפעמים יש צורך להפוך, תלוח בתנור לכן יש לשים לב
3. מוציאים וחותכים את הבצק בעודו חם ל3 מלבנים שווים ומצננים

לקרם :
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
חצי כפית תמצית וניל
3 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה:
להקציף יחד הכל עד לקבלת קרם רך אבל יציב.
להכניס למקרר כמה דקות ע"מ שיהיה נוח יותר להרכחב את העוגה.
4. ההרכבה, יוצרים שכבות של בצק קרם בצק קרם וכו' וזוללים ??
*אפשר לגוון עם קרם פטיסייר, שוקולד בלגי וכו'
***** חלק מהבצק אני מפוררת למעלה, לא חייב אבל מוסיף

קרמשניט
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים