Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

תחתית העוגה
5 חלמונים
2 ורבע כוסות קמח תופח כוס חד פעמי 200 מ"ל
1/2 כוס סוכר
100;גרם חמאה או מחמאה
1 סוכר וניל

לערבב יחד לקבלת בצק רך
לשטח בתבנית מרובעת או אובלית ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום בערך 20 דקות
כשמוכן להוציא לקרר מעט

למרוח על העוגה 5 כפות ריבת תות שדה

להקציף 5 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקבלת קצף יציב לא קשה אפשר להוסיף 3 טיפות מיץ לימון להוסיף 2 כוסות קוקוס ולקפל בעדינות, למרוח על הריבה בעדינות ,
לאפות 170 מעלות עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות

טעים מאוד

עוגה ריבה עם קוקוס בטעם של פעם_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים