Share with:


חלבי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏‎Sigalit Yamen‎‏ ב- יום רביעי, 8 ביולי 2020

עוגות גבינה קטנות ‏טעים נחטף בשנייה גם פירורים לא נשאר על הצלחת מתכון ‏מנצח קל מהיר
👇
מתכון/ סיגלית ימין
‏מיני תבנית שקעים 12-‏קאפקייקס

מצרכים ‏לתחתית
העוגה
3/4 ‏חבילת ביסקוויטים של לוטוס
‏50 גרם חמאה או מחמאה ‏‏‏להמאס במיקרוגל
‏כפית סוכר
‏קורט מלח

‏למלית העוגה,
‏גבינת פילדלפיה 500 גרם
‏שני ביצים M
‏חצי כוס סוכר
‏גרדת לימון מלימון אחד
כפית תמצית וניל
‏רבע כוס שמנת חמוצה
‏קורט מלח

‏לקישוט,
‏תותים אפשרות של קרם ‏‏או מה שרוצים

‏אופן ‏הכנה,
‏לטחון את הביסקוויטים להוסיף חמאה או מחמאה כפית סוכר קורט מלח לערבב טוב ‏,רצוי לשים ‏ ‏מנג׳טים בתבנית, ‏לשים כפית של ‏
‏פירורים ‏בכל ‏ ‏השקעים שווה ‏ למעוך ‏עם ‏ידיים נקיות או בעזרת כוס ,לשים בצד,
‏בקערת המיקסר
‏נסים את הגבינה מערביבים על מהירות נמוכה ‏לבללה חלקה מוסיפים סוכר מעורבב ‏עם ‏גרדת לימון ממשיכים לערבב ‏מוסיפים ביצה אחר ביצה ‏תמצית וניל לבסוף את השמנת חמוצה ‏בודקים ‏שהבלילה חלקה יוצקים עם מצקת ‏את הבלילה מעל הביסקוויטים לא עד הסוף בצורה שווה הבלילה מספיקה ל-12 עוגות קטנות מכניסים‏ לתנור על חום 180 מעלות ‏20 דקות העוגות ‏יעלו באפיה ואחר כך ירדו זה בסדר נוצר ‏ ‏סדקים מעל ,להוציא לצנן ‏להכניס למקרר ללילה שלם להתייצבות ,למחרת לקשת ,‏עם פירות עם קרם מה שאוהבים ולהנות מעוגת גבינה מאוד טעימה ‏בתיאבון סיגלית ימין

מתכוןמתכון

‏‏ ‏מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגות גבינה קטנות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

162 מתכונים