Share with:


פרווה

אופן הכנה

מי שלא מכין מפסיד👌🏻
בצק עלים,אין צורך לחורר.
3 או 4 תפוחים מקולפים ללא גרעינים חתוכים לקוביות או לגרד את התפוחים, מתוק או חמוץ לפי טעמכם.
בקערה , תפוחים.כף או שתיים סוכר חום לפי טעמכם קינמון טחון, אני שמה כף ,לפי טעמכם,אגוזים טחונים 3 כפות גדושות לפי טעמכם,
מעט לימון לזלף מעל,לערבב היטב,
למלא את הבצק עים תערובת התפוחים ,בשכבה אחידה להשאיר מקום בשוליים,לגלגל לרולדה ,להבריש מעל בביצה ,לתנור מחומם מראש 180 מעלות כ 20 דקות.לפזר אבקת סוכר מעל שהמאפה התקרר מעט .טעים ומפנק👌🏻

תפוחים בבצק עלים_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

63 מתכונים