Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון הודו / עוף/בקר
אני הכנתי הודו
מגרדת בצל גדול. מוסיפה פטרוזיליה
מלח. פלפל שחור. כרכום . כמון. מעט שמן.
מערבבת היטב
לקחת את הארטישוק וממלא.
מטגנת בסיר רחב בצל
מוסיפה – כרכום. מלח. פלפל שחור.
מים. מניחה את התחתיות.
סוחטת חצי לימון ומבשלת
אפשר בתחתית להוסיף אפונה/ או שמור סלרי

תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר טחון_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

41 מתכונים