Share with:


בשרי

אופן הכנה

המתכון⬇️
לצלות קלות מכל צד בשר, עם פלפל שחור גרוס ועלי דפנה.
לשים בצל שלם מקולף במרכז, למלא מים בגובה הבשר, להביא לרתיחה, להוסיף עצמות ולבשל במשך כשעתיים.
בתום הבישול להוציא הבשר, את הבצל לזרוק. מי שאוהב, שישאיר.
לטגן קלות בצל קצוץ, להוסיף עגבניות חתוכות לקוביות ופטריות חתוכות לפרוסות ולאדות כעשר דקות.
להוסיף שעועית צהובה קפואה, להחזיר הבשר והעצמות לסיר.
לשים פפריקה מתוקה, כוסברה טחונה, מעט כמון, פלפל שחור, מלח ומעט כורכום. להביא לרתיחה ולבשל כשעה.

בהצלחה ובתאבון 💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

תבשיל עשיר וססגוני, של בשר עם שעועית צהובה 🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

83 מתכונים