Share with:


בשרי

אופן הכנה

העזרו בתמונות
סיר 1 : לצפות בניר אפיה .
לטגן 3 תפוחי אדמה לפלחים עבים ולהניח בסיר 1 .
בסיר 2 : לטגן לקוביות :
1 בצל
2 גזר
1 פלפל גמבה מכל צבע
צרור בצל ירוק, 5 עלי כרפס כולל הגיבעול
1 בטטה
2 קישוא לקראת סוף הטיגון להוסיף 1 כוס אפונה (סנפרוסט או שימורים)
לטגן עד לריכוך עם 1/4 כוס שמן …להוסיף : כף פפריקה מתוקה,כף קארי,רבע כפית פלפל שחור ומלח.להמשיך לטגן כ10 דקות ולהוסיף את חתיכות החזה עוף או פרגית בכמות שתירצו.להמשיך לטגן כ10 דקות ..לכבות את הגז ולשפוך לסיר 1 .לשטוף 3 כוסות אורז ולהוסיף ..יחד 5 כוסות מים ..להרתיח ולהוריד לגז נמוך לבישול איטי.עד בישול מלא .להפוך על מגש …ולהוריד את ניר האפיה .במקרה שלי ניר האפיה של התחתית יצא עם הסיר 🙂

מתכוןמתכון

תבשיל אורז ירקות וחזה עוף ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

939 מתכונים