Share with:


בשרי

אופן הכנה

פרורים מטובלים עם שומשום
ביצה – עם 2 כפות חרדל
ושוב תערובת פרורים.
שמה שכבה פרורים
ביצה ושוב פרורים.
מטגנת בשמן עמוק.

כדורי פירה-
מרתיחה 6 תפוחי אדמה
עד שממש מתרכך
מועכת ומוסיפה –
פרורי לחם. מלח. פלפל שחור. פפריקה
ביצה – מערבבת הכל ביחד.
יוצרת כדורים.
שמה בביצה טרופה
ואז בפרורים
מטגנת בשמן עמוק.
חציל מטוגן עם פרורים
חותכך לעיגולים 2 חצילים
ומייבשת על מגבת
כמה שעות( ללא מלח)
תובלת בביצה ואז פרורים
ומטגנת בשמן עמוק.
כמובן שמוסיפים סלטים
מתכונים לסלטים יהיו בנפרד.

שניצל פרוס דק_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

60 מתכונים