Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח.
4 כפות סוכר
כפית מלח
2 כפות שמרים
2.5-3 מים פושרים.
קצח למי שאוהב.
ללוש 8 דקות
להשאיר להתפחה שעה.
ללוש שוב 8 דקות שוב התפחה של חצי שעה.
לקרוץ 10 כדורים למרוח בחמאה מומסת או סמנה(הכי טעים ומתקרב לאורגינל).
לפתוח כל כדור לשמן בחמאה או בסמנה לקפל ל4 קיפולים ולמרוח כל קיפול ליצור שוב כדור לפתוח שוב הכדור ולהניח במחבת גריל או מחבת רגילה.
הפיתות האלה במחבת רגילה.

שמוטה- פיתות תימניות שלא כולם מכירים (הסוד בקיפולים של הבצק)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

94 מתכונים