Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487קילו בטטה – לשקול אחריי הקילוף הבישול והסינון!!!
כמשקל הירק כך הוא משקל הסוכר.
2 גרגרים מסטיק ערבי
מקל ווניל
לימון שלם פרוס דק
חצי כוס מים
להעלות הכל ביחד על סיר
ולבשל על אש קטנה למשך שעתיים או עד לאידוי מלא והשחמה
תשתדלו לשמור על ירק/פרי שלם :))

תודה לזהבית סיבוני המדהימה !!!!

ריבת בטטה מתוקה_מתכון של זהבית סיבוני ע"י המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים