Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים לרולדה :

4 ביצים L מופרדות
5 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות שמן
7 כפות מיץ תפוזים
4 כפות קמח (לא ממש גדושות)
1 כפית אבקת אפיה

אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל
לאחר מכן מוסיפים חלמונים שמן מיץ תפוזים ובסוף קמח
ואבקת אפיה
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה.
מורחים את הבלילה בתבנית על ניר אפיה משומן
ואופים בתנור שחומם מראש כ- בחום בינוני 180 מעלות כ 10 דקות (אפיה פס עליון ותחתון)

לקצפת :
מקציפים היטב היטב
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
כוס ח.פ.קר חלב

ריבת חלב בחירה

מורחים חלק מהקצפת על הרולדה ומזלפים מעט ריבת חלב
מגלגלים לרולדה
ומורחים את יתרת הקצפת על הרולדה .
אפשר לשמור מעט מהקצפת לעיטור וקישוט !

מקשטים בתותים 🍓🍓🍓
ומכניסים לקירור

בהצלחה אסתי 😋

רולדת וניל ותותים 🍓 מעלפתתתתת _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

211 מתכונים