Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים הדרושים לטורט
120 גרם סוכר
4 ביצים מופרדות
100 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
60 גרם חמאה רכה

חומרים למלית:
1 שמנת מתוקה של
1 כוס חלב של יטבתה
1 פודינג וניל
3 כפות ריבת חלב
4 עוגיות אוראו טחונים דק עד בינוני

אופן ההכנה לטורט:
1)מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח

2) מכניסים פנימה את החמאה הרכה
וממשיכים לערבב

3) מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים

4) בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד ליציבות

5) מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים בצורת מעטפה תמיד

6) שמים נייר אפייה על
תבנית של תנור משומנת,שופכים את התערובת ומשטחים

7) אופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כ10 דק בלבד ולא יותר
8) משחררים את הטורט מהנייר ומגלגלים אותו עם הנייר עד להכנת המלית

אופן ההכנה למלית הקרם ריבת חלב
1)מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב ופודינג וניל עד לקצף יציב וללא מיקסר מכניסים את ריבת החלב , מערבבים היטב לאחר מכן מפזרים פירורי אוראו

2)מורחים שאר הקרם על הטורט ומגלגלים ,
מכניסים 1/2 כוס ממרח לוטוס למיקרוגל
ושופכים על העוגה לא משנה איך ומפזרים פירורי אוראו

בהצלחה!!!
4 מכניסים את העוגה למקרר?לשעה?
ומגישים

Jacqueline fadelon

רולדה במילוי קרם ריבת חלב ופירורי אוראו
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים