Share with:


פרווה

אופן הכנה

עונת הקרמבו התחילה , אני הכנתי בבית
שולחת מתכון
חסר קרמבו מוקה אז הכנתי בבית טעים אש
אז בבקשה מתכון לקרמבו
קרמבו כמו במכולת אופירה יחיא
2 חבילות עוגיות עגולות אני השתמשתי בחיוכים יש לבן ויש חום שנהם מתאימים פותחים מוציאים עם סכין את התוכן , גם אוראו מעולה.
נניח על תבנית שנכניס למקפיא לאחר ההכנה.
מרנג וניל או מוקה:
להכנה
נצטרך חלבונים וסירופ סוכר חם כדי שלא נאכל חלבונים חיים.( שלא יהיו חיידקים )
4 חלבונים
לקערת מיקסר ען בלון הקצפה )
עדיין לא מתחילים להקציף קודם מתחילים עם הסירופ
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס מים
מבשלים עד שהסוכר נמס והסוכר רותח
לפני שמתחיל לרתוח מפעילים את המיקסר ומתחילים להקציף שהקצף מתחיל להיות תופח מוסיפים את הסירופ בהדרגה תוך כדי הקצפה. ואת תמצית וניל איכותית בערך חצי כפית.
מקציפים עד שהקצף יהיה נקושה.
חצי אני מזלפת וחצי השני מוסיפה 1 כף נס קפה ומקציפה עוד קצת .
מזלפים את השאר .
מכניסים למקפיא לשעה.
לציפוי : 150 גרם שוקולד צמקאו
ו שמן לפי הצורך
ניתן לצפות בשוקלד מריר אבל האורגינל זה עם צמקאו
מימסים מוספים שמן שהציפוי יהיה דק בערך 2 עד 3
כפות.
את השוקולד מעבירים לכוס.
מוציאים את הקרמבו מהמקפיא.
טובלים את הקרמבו בשוקולד.
מנינחים על רשת ולמקפיא.
אני שומרת במקפיא בקופסה אטומה.
כדי שישאר טרי וטוב.
מוצאים 5 דקות לפני וכבר זוללים.
איזה טעים.
בהצלחה אוהבת אופירה❤אופירה פחימה יחיא תודה ❤️

מתכוןמתכון

קרמבו מוקה / ווניל_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1176 מתכונים