Share with:


בשרי

אופן הכנה

אני עושה אותם קבוע מעולות

חזה עוף טחון
רבע חבילת פטרוזיליה
עלים מ-שני גבעולי סלרי
כף אבקת מרק
כפית מלח
חצי כפית פלפל
3 כפות פירורי לחם או קמח מצה
ביצה
1 בצל גדול

הרוטב;
רבע כוס שמן
1 כף דבש
כפית חרדל
כפית מלח
כוס מים רותחים
מיץ מחצי לימון.
רבע חבילת פטרוזיליה
עלים מגבעול סלרי
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור

מכינים את כדורי העוף מגרדים במגרדת גסה את הבצל סוחטים מנוזלים ומכניסים לתערובת הקציצות את כל המרכיבים לשים ומשאירים בצד.
להכנת הרוטב שמים בסיר סוטאג׳ רבע כוס שמן ומוסיפים את כל המרכיבים של הרוטב להוסיף מים רותחים להרתיח להנמיך ליצור כדורי קציצות ולרוטב
מכסים במכסה ומבשלים עשר דקות הופכים את כדורי העוף מוסיפים את הפטרוזיליה הסלרי ומיץ הלימון מבשלים עוד 13 דקות ללא מכסה אך לא לשכוח מידיי פעם להרטיב את הקציצות ברוטב עם כף

קציצות עוף_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים