Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קילו וחצי פילה מרלוזה
חצי צרור פטרוזיליה וחצי צרור כוסברה. בצל 1 חתוך לרבעים 5 שיני שום. טוחנת הכל יחד
2 ביצים חצי כוס סולת מלח פלפל כמון מכל דבר חצי כף. כף מרק עוף (אפשר לוותר) 2 כפות שמן. מערבבת היטב את העיסה ונותת לזה לנוח 10
מכדררת את כולם ואז מטגנת

לרוטב:
2 שיני שום פרוסים
פלפל חריף 1 למי שאוהב
מטגנת לדקה, כף וחצי פפריקה ומטגנת בסיר עד שהשמן הופך לכתום אבל על להבה נמוכה. מוסיפה 3 כוסות מים. מלח כף פפריקה וכף מרק עוף. בלי מלח כי יש בעיסת דגים. כשרותח היטב בסיר מוסיפה את הקציצות מכסה כשרותח מנמיכה ל20 דקות וזה מוכן. אם חסר מים אפשר להוסיך תוך כדי בישול כל פעם חצי כוס. עד שיש מרקם טוב ועם רוטב.

בהצלחה🌹🌹

קציצות דגים_מתכון של אביבה ממן – מאסטר מתכונים
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

36 מתכונים