Share with:


בשרי

אופן הכנה

רבע קיבלו בשר עוף טחון
רבע קילו בשר בקר טחון
חצי כוס בורגול (מושרה שעה במים ואחכ לסנן היטב)
1 בצל מגורד
1 פלפל חריף ירוק קצוץ דק
1 כף קמח מצה
1 כף שמן
חצי כפית פלפל שחור
1 כף מרק עןף
לערבב את כל החומרים היטב
ולהכניס למקרר לשעה
למרק:
לטגן בצל עד לשקיפות להוסיף
כוס חומוס גרגירים מבושלים
2 תפוא אדמה חתוכים לרבעים
1 כף מרק עוף
1 כף גדושה של כורכום
1 כפית פלפל שחור
להוסיף מים רותחים
אפשרי לשים 2-3 כנפיים/ כרעיים של עוף
כשהמרק רותח יוצרים מהתערובת קציצות הגודל בינוני ומניחים בסיר.
להביא לרתיחה עדינה
ולבשל על אש קטנה כשעתיים/שלוש

קציצות בשר עם בורגול (שיפטה כורדית)🌺_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

51 מתכונים